Kajakk og båtutleie i fantastiske Geiranger

Våre aktiviteter

Singel kajakk

Nyt friheten på Geirangerfjorden alene med vår single kajakk. Padle inn i naturens stillhet, utforsk skjulte perler og skap ditt eget eventyr på det majestetiske vannet.

Dobbel kajakk

Deler du gleden av å utforske sammen? Våre doble kajakker gir deg muligheten til å dele magien i Geirangerfjorden med en venn eller familie.

Båtutleie

Ta styringen og skap dine egne Geiranger-øyeblikk med vår båtutleie. Utforsk fjorden i ditt eget tempo, finn bortgjemte viker og nyt friheten ved å ha ditt eget «skip» på det krystallklare vannet.

Skreddersy din opplevelse 🔥

Planlegg ditt eventyr med Active Geiranger! Fortell oss dine preferanser, og vi skreddersyr en uforglemmelig opplevelse for deg.

Om oss

Active Geiranger ønsker å skape aktive ferieminner i hjertet av Geiranger. Vi tilbyr utleie av motorbåter og kajakker som gir deg trygge og enkle veier til minneverdige opplevelser på den UNESCO-listede Geirangerfjorden.

Vår base ligger i resepsjonen til Grande Hytteutleige og Camping, kun 2 kilometer fra Geirangers sentrum/havn. Enkelt tilgjengelig til fots eller med bil.

Booking 🚀

nb_NONO