Kajakk for én person

Kajakk for én person (singel kajakk)

Nyt friheten på Geirangerfjorden alene med vår single kajakk. Padle inn i naturens stillhet, utforsk skjulte perler og skap ditt eget eventyr på det majestetiske vannet.

Geirangerfjorden er et fantastisk og trygt sted å padle. Vinden er sjelden plagsom her, da fjorden som regel speiler seg helt rolig. Kom tett på fossefallene og naturen i fjorden.

Det er også en god idé å kombinere turen med et besøk til en av de mange fjordgårdene, som for eksempel Skageflå, Knivsflå og Blomberg.

Vi gir deg grundige instruksjoner og alt utstyret du trenger (sprayskjørt, åre, telefondeksel, kart og vanntett pose). Vårt personale er svært kvalifisert og gir deg informasjon for å forbedre padleteknikken din.

Hvis det regner, holder du deg tørr i en kajakk hvis du har på deg en vanntett jakke. Vi har også kajakkjakker til utleie.

Med barn anbefales det å velge en dobbel kajakk.

Velkommen til oss, og nyt opplevelsen!

Priser for singel kajakk

Hvorfor velge Active Geiranger?

Velg kajakk med Active Geiranger for å legge til rette for ditt eget, personlige eventyr på Geirangerfjorden.

Vi skiller oss ut ved å tilby førsteklasses kajakker som gir deg en komfortabel og trygg opplevelse. Vårt utstyr er nøye vedlikeholdt, og vårt erfarne personale sørger for at du føler deg trygg og godt forberedt før du begir deg ut på vannet.

Med Active Geiranger får du ikke bare en kajakk, men også ekspertveiledning og en dedikert støtte som gjør din opplevelse ekstra spesiell. Utforsk Geirangerfjorden på din måte – velg Active Geiranger for en enestående og skreddersydd padleopplevelse.

Skreddersy din opplevelse 🔥

Planlegg ditt eventyr med Active Geiranger! Fortell oss dine preferanser, og vi skreddersyr en uforglemmelig opplevelse for deg.