Kajakk for to personer

Kajakk for to personer (dobbel kajakk)

Deler du gleden av å utforske sammen? Våre doble kajakker gir deg muligheten til å dele magien i Geirangerfjorden med en venn eller familie. Opplev samhørigheten og del øyeblikkene mens dere padler gjennom det fantastiske landskapet.

Geirangerfjorden er et fantastisk og trygt sted å padle. Vinden er sjelden plagsom her, da fjorden som regel speiler seg helt rolig. Kom tett på fossefallene og naturen i fjorden.

Det er også en god idé å kombinere turen med et besøk til en av de mange fjordgårdene, som for eksempel Skageflå, Knivsflå og Blomberg.

Vi gir deg grundige instruksjoner og alt utstyret du trenger (sprayskjørt, åre, telefondeksel, kart og vanntett pose). Vårt personale er svært kvalifisert og gir deg informasjon for å forbedre padleteknikken din.

Hvis det regner, holder du deg tørr i en kajakk hvis du har på deg en vanntett jakke. Vi har også kajakkjakker til utleie.

Sjekk også ut våre single kajakker.

Velkommen til oss, og nyt opplevelsen!

Priser for dobbel kajakk

Hvorfor velge Active Geiranger?

Velg kajakk med Active Geiranger for å legge til rette for ditt eget, personlige eventyr på Geirangerfjorden.

Vi skiller oss ut ved å tilby førsteklasses kajakker som gir deg en komfortabel og trygg opplevelse. Vårt utstyr er nøye vedlikeholdt, og vårt erfarne personale sørger for at du føler deg trygg og godt forberedt før du begir deg ut på vannet.

Med Active Geiranger får du ikke bare en kajakk, men også ekspertveiledning og en dedikert støtte som gjør din opplevelse ekstra spesiell. Utforsk Geirangerfjorden på din måte – velg Active Geiranger for en enestående og skreddersydd padleopplevelse.

Skreddersy din opplevelse 🔥

Planlegg ditt eventyr med Active Geiranger! Fortell oss dine preferanser, og vi skreddersyr en uforglemmelig opplevelse for deg.