Aktiviteter

Kajakk for én person

Nyt friheten på Geirangerfjorden alene med vår single kajakk. Padle inn i naturens stillhet, utforsk skjulte perler og skap ditt eget eventyr på det majestetiske vannet.

Kajakk for to personer

Deler du gleden av å utforske sammen? Våre doble kajakker gir deg muligheten til å dele magien i Geirangerfjorden med en venn eller familie. Opplev samhørigheten og del øyeblikkene mens dere padler gjennom det fantastiske landskapet.

Båtutleie

Ta styringen og skap dine egne Geiranger-øyeblikk med vår båtutleie. Utforsk fjorden i ditt eget tempo, finn bortgjemte viker og nyt friheten ved å ha ditt eget «skip» på det krystallklare vannet.

Hvorfor velge Active Geiranger?

Velg kajakk med Active Geiranger for å legge til rette for ditt eget, personlige eventyr på Geirangerfjorden.

Vi skiller oss ut ved å tilby førsteklasses kajakker som gir deg en komfortabel og trygg opplevelse. Vårt utstyr er nøye vedlikeholdt, og vårt erfarne personale sørger for at du føler deg trygg og godt forberedt før du begir deg ut på vannet.

Med Active Geiranger får du ikke bare en kajakk, men også ekspertveiledning og en dedikert støtte som gjør din opplevelse ekstra spesiell. Utforsk Geirangerfjorden på din måte – velg Active Geiranger for en enestående og skreddersydd padleopplevelse.

Skreddersy din opplevelse 🔥

Planlegg ditt eventyr med Active Geiranger! Fortell oss dine preferanser, og vi skreddersyr en uforglemmelig opplevelse for deg.

nb_NONO